Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: 'Tajni' sastanak Milanovića i Čehoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na servisu Blog.hr osvanule su fotografije tajnog sastanka predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i potpredsjednika HSLS-a Ivana Čehoka.

Tema sastanka za sada je tajna, no poznato je da SDP, kao i HDZ, želi pod svaku cijenu žuto-zelenu koaliciju pridobiti na svoju stranu pa o sadržaju razgovora vjerojatno ne treba previše dvojiti.
  
Fotografije su snimljene u kafiću u sklopu Importane galerije, a na svoje ih je stranice stavio bloger 'jimbo'. Mogu se vidjeti na stranici jimbo.blog.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Etno selu Počeli pregovori 'kukuriku koalicije' Slika nije dostupna HSS i HSLS: Tajni pregovori Hrvatske i Slovenije?

Fotografije su snimljene jutros, a do sastanka je došlo na dan kada je održan sastanak koalicije HSS-HSLS, na kojoj je najavljen početak pregovora s potencijalnim koalicijskim partnerima.

>> 'Pregovori će potrajati, konstituiranje Sabora do sredine siječnja' 

U žuto-zelenoj koaliciji već su ranije najavili da će prvo pregovarati s relativnim pobjednikom izbora, HDZ-om, a Stipe Gabrić Jambo najavio je kako će te pregovore podržati ako njegova stranka HSS tako odluči.

Đurđa Adlešić izjavila je da je već razgovarala sa Zoranom Milanovićem, no, kako je rekla, ni o ćemu što novinari već ne znaju.

Friščić je također rekao da nema razloga da se ne razgovara i sa SDP-om.

Na konferenciji za novinare sastanak Milanovića i Čehoka, Đurđa Adlešić nije željela posebno komentirati.

- Oni su razgovarali o nekim lokalnim problemima, izjavila je Adlešić.

Ostaje pitanje hoće li tajni sastanak Milanovića i Čehoka pridonijeti tome da ti razgovori značajnije dobiju na težini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene