Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi više koristiti riječ linč

Kujundžić pozvao novinare da ga istraže: "Istražite svaku epitelnu stanicu u mome crijevu"

Ministar zdravstva Milan Kujundžić komentirao je posljednja događanja povezana uz njega.

Aktualni ministar zdravstva Milan Kujundžić uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a komentirao je posljednja događanja povezana uz njega.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Za misterioznog prijatelja iz studentskih dana Miru Palca, koji mu je posudio 300.000 kuna za kupnju kuće kaže da nije znao kako se radi o predsjedniku Nadzornog odbora veledrogerije Pharmanet i vlasnik ljekarne Palac. "Otkud sam ja to mogao znati? Nikada taj čovjek nije sa mnom na tu temu - u kojemu je nadzornom odboru, ja to uistinu ne znam", objasnio je.

Na pitanje novinara vezano za vrijednost kuće i mogućnosti da se radi o kaznenom djelu zbog nanošenja štete firmi, Kujundžić je kazao: "Ako govorimo o porezu, porez određuje Porezna uprava. Vi možete napisati da nešto košta pet, a Porezna uprava određuje da to košta 50 i platit ćete porez 50. Tu nije bilo, porez je uredno plaćen prema Poreznoj upravi".

Komentirao je i napad na novinarku. "To su radnici koji su radili kod mojega susjeda. Osuđujem napad na bilo koga, posebice na novinare. Treba vidjeti policijsko izvješće i o čemu se radi", rekao je.

Ministar Milan Kujundžić u nekoliko je puta spominjao atmosferu linča. Na pitanje novinara, misli li da je ta atmosfera dijelom potaknuta iz redova HDZ-a i da mu netko podmeće kazao je da on to ne može znati. 

"Ja to ne mogu znati, ali me ovo raduje. To više neću zvati 'linč', nego ću to zvati 'najviša demokratska razina'. Dakle, prvo mene istražite, svaku epitelnu stanicu na mome crijevu, a onda kad mene vi i institucije države istražite, onda budite ustrajni i pretražite i druge. Prvo ovi koji sjede u Saboru, tko su, što su, gdje su radili, što su imali, koliko sada rade i koliko imaju, koliko su platili državi. To će biti uspjeh hrvatske demokracije i Hrvatske države. Bok!", zaključio je Kujundžić.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene