Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Milan Bandić još uvijek se nije konkretno oglasio o medijskim napisima Nacionala kako ulazi u predsjedničku utrku i daje ostavku na mjesto gradonačelnika.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rano jutros obišao je djelatnike Zagrebačkih cesta i Čistoće te pritom kratko u svom stilu komentirao jučerašnje napise Nacionala kako će dati ostavku na mjesto gradonačelnika i kandidirati se na predsjedničkim izborima.

Vezani članci Predsjednica Bandiću poslala tortu (Foto: Dnevnik.hr) Burne reakcije na proslavu Bandićeva rođendana na kojemu je zapjevala predsjednica: "Oni nas otvoreno i javno gu*e!" Milan Bandić i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Bandić objavio da će na predsjedničkim izborima podržati Kolindu Grabar-Kitarović: "Ne trebaju nam istrošeni političari"

"Dok god dišem i budem na funkciji kojoj jesam ili nekoj drugoj, vidim, neki su me već i smijenili, uvijek ću biti na strani rada i radnika", kazao je Bandić.

Podsjetimo, prema pisanju tjednika, ako ne bi uspio ući u drugi krug, svoju podršku dao bi Kolindi Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće HDZ-ove vlade.