Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Milan Bandić još uvijek se nije konkretno oglasio o medijskim napisima Nacionala kako ulazi u predsjedničku utrku i daje ostavku na mjesto gradonačelnika.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rano jutros obišao je djelatnike Zagrebačkih cesta i Čistoće te pritom kratko u svom stilu komentirao jučerašnje napise Nacionala kako će dati ostavku na mjesto gradonačelnika i kandidirati se na predsjedničkim izborima.

Vezani članci Milan Bandić na premijeri filma Darija Juričana, \'\'Kumek\'\' ''Govorio je jedva čujnim glasom, nježno se ljuljao, oči mrtve umorne, pogled u pod, mislio sam da će dedica pasti na mene'' Severina Severina na premijeri filma o Bandiću ukrala show zanimljivom porukom na masci, nju nitko nije ni očekivao

"Dok god dišem i budem na funkciji kojoj jesam ili nekoj drugoj, vidim, neki su me već i smijenili, uvijek ću biti na strani rada i radnika", kazao je Bandić.

Podsjetimo, prema pisanju tjednika, ako ne bi uspio ući u drugi krug, svoju podršku dao bi Kolindi Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće HDZ-ove vlade.