Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Milan Bandić još uvijek se nije konkretno oglasio o medijskim napisima Nacionala kako ulazi u predsjedničku utrku i daje ostavku na mjesto gradonačelnika.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rano jutros obišao je djelatnike Zagrebačkih cesta i Čistoće te pritom kratko u svom stilu komentirao jučerašnje napise Nacionala kako će dati ostavku na mjesto gradonačelnika i kandidirati se na predsjedničkim izborima.

Vezani članci Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Predsjednica posjetila dvoranu Stipe Miočića u Clevelandu, odmjerila snage s najopakijim teškašem na svijetu i zatražila uslugu od njega Milan Bandić, Blaženka Divjak (Foto: Pixell) Divjak: ''Bandić prljavo napada koristeći problematiku djece s teškoćama''

"Dok god dišem i budem na funkciji kojoj jesam ili nekoj drugoj, vidim, neki su me već i smijenili, uvijek ću biti na strani rada i radnika", kazao je Bandić.

Podsjetimo, prema pisanju tjednika, ako ne bi uspio ući u drugi krug, svoju podršku dao bi Kolindi Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće HDZ-ove vlade.