Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački gradonačelnik Milana Bandić u utorak je na internetskoj stranici Grada Zagreba objavio pismo u kojem obavještava Zagrepčane da je uveo nove telefonske linije, na kojima mogu dobiti potrebne informacije o izdavanju građevinske i /ili lokacijske dozvole.


Bandić u pismu sugrađanima poručuje da su u Gradskoj upravi otvorili telefonske linije na kojima mogu dobiti sve potrebne informacije kako bi im olakšali proceduru izdavanja posebnih uvjeta, suglasnosti, potvrda i mišljenja u postupcima što su u ingerenciji javnopravnih tijela.

Vezani članci Papa Benedikt XVI. - 2 Šokirao je svijet svojom objavom, a sada je otkriven nevjerojatan razlog odlaska pape Benedikta Milan Bandić i Tomislav Tomašević Tomaševiću, nisi se ti obukao u čistača ulica, nego u Bandića

Pozivom na brojeve: 01/6166-246, 01/6166-247 ili upitom na adresu e-pošte: uvjetiipotvrdezagradnju@zagreb.hr Zagrepčani će moći saznati sve o statusu posebnih uvjeta, suglasnosti, potvrda i mišljenja u postupku što prethodi izdavanju građevinske i/ili lokacijske dozvole, posebnih uvjeta (prije izrade glavnog projekta), odnosno potvrđivanju glavnog projekta. (Hina)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju