Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Susjedi su ujedno zamoljeni da ne zovu policiju čuju li vrištanje. 'To je sve u pozitivnoj maniri', stoji u obavijesti.


Buka itekako može narušiti dobrosusjedske odnose. Znaju to mnogi iz prve ruke, dapače, gotovo da i nema čovjeka kojeg makar jedanput nije iznervirala glasna glazba, povlačenje stolice po podu ili rad perilice rublja u kasne sate.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Edina Zuko/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović poslala pismo Miloradu Pupovcu, pogledajte što mu je sve poručila Park je poznat među ljubiteljima seksa na otvorenom (Foto: Google Maps) Nestašni seniori: Šestero starijih građana, pet muškarca i žena, uhićeni zbog seksa u parku

Eto, da gdjekad problematičan može biti i seks dokazuje ova obavijest stanarima, fotografija koja je unatrag nekoliko dana postala silno dijeljena na društvenim mrežama, ponajprije na Facebooku. 

Pročitajte o čemu je riječ:

Ako ste mislili da se vaši susjedi bučno seksaju, poslušajte tek ove

Poštovani susjedi, 

Večeras od 21 - 02h ću isprobavati novi krevet s novom curom! Molim da ne zovete na mobitel, ne zvonite i ne kucate na vrata, a niti ne lupate po zidovima.

Ako i čujete kakvo lupanje ili vrištanje, to je sve u pozitivnoj maniri i nema govora o nasilju, stoga ne zovite policiju... 

View post on imgur.com