Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ga prijavio u imovinskoj kartici?

Milan Bandić nosi sat vrijedan 50.000 kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bandić ovo ljeto stalno nosi sat legendarne marek IWC Schaffhausen.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nosi sat vrijedan 50.000 kuna koji, čini se,  nije prijavio u imovinskoj kartici jer u njoj piše da ima sedam satova, pojedinačno vrijednih do 10.000 kuna, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uskoro u prodaji Mobiteli dobivaju holograme - Jedva čekamo! Slika nije dostupna PLJAČKA OD 30 SEKUNDI Čekićima izrazbijali draguljarnicu i ukrali satove vrijedne MILIJUN DOLARA

>> Novinari Sanaderu darovali plastični sat

Bandić ovo ljeto stalno nosi sat legendarne marek IWC Schaffhausen. Riječ je o modelu Portuguese automatic s crnim remenom od krokodilske kože. Bandić je već uhvaćen sa satom marke Piaget vrijednim oko 100.000 kuna, a kad su ga novinari pitali je li ga prijavio u imovinskoj kartici, odgovorio je: Donesite mi 40.000 kuna i dat ću vam ga. Imam ga već devet godina i uredno je prijavljen.

U povjerenstvu za sukob interesa kažu da su već nekoliko puta, s obzirom na napise u medijima, tražili očitovanje od gradonačelnika Bandića, ali on im je svaki put odgovorio da nema promjena njegove imovine.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene