Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

NADZORNE KAMERE snimile su trenutak u kojem je pet muškaraca čekićem porazbijalo draguljarnicu u Atlanti u SAD-u. U samo 30 sekundi sa sobom su odnijeli skupocjene satove.


U petak u 18:30 sati po lokalnom vremenu u Atlanti, pet je muškaraca ušlo u prodavaonicu, te su razbili staklene stjenke u kojima se nalazi nakit, piše KFOR.

Vezani članci KB Dubrava Otac mu je na kisiku u Dubravi, a s računa mu isparilo 10.000 kuna. Bolnica: "Sve stvari su popisane i zaprimljene, novčanika nije bilo" Uhićeni istarski lopovi osumnjičeni za 42 kaznena djela (Foto: Policija) - 8 Uhvaćeni serijski pljačkaši: Mjesecima su harali diljem Istre, opljačkali su niz kuća, ali i - župni ured

>> 3D animacija SPEKTAKULARNE PLJAČKE dijamanata!

Pobjegli su sa 17 satova Rolex u vrijednosti od 940.000 dolara (oko 5.200.000 kuna). Prodavačica je policiji ispričala kako je prvog muškarca koji je ušao u draguljarnicu upitala može li mu pomoći, a on je potom izvukao čekić i počeo razbijati staklene stjenke.

Snimke nadzornih kamera pokazuju kako su dva muškarca razbijala stakla u draguljarnici, a tri uzimala satove. Pljačka je trajala 30 sekundi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook