Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"ZAMJENSKO VOZILO"

Milan Bandić na službeni događaj stigao u luksuznom mercedesu daruvarskih oznaka

Novi mercedes u kojem je stigao Milan Bandić (Foto: N1)
Novi mercedes u kojem je stigao Milan Bandić (Foto: N1) N1
Aktualno Galerija +0 Novi mercedes u kojem je stigao Milan Bandić (Foto: N1) Galerija 1/1 >>
Milan Bandić je u JVP-u Grada Zagreba uručio Medalju Grada vatrogascu Tihomiru Kuneku za plemenito djelo i požrtvovnost prilikom gašenja požara krovišta na obiteljskoj kući u Petrovoj ulici.

Čelnog čovjeka Grada Zagreba Milana Bandića danas je vozač na uručenje Medalje Grada Zagreba, koje se održano u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe, dovezao luksuznim mercedesom daruvarskih registracijskih oznaka čiju je fotografiju objavila N1 televizija.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu - 2 Filmska potjera Djevojčica je jurila Mercedesom i izazvala kaos u gradu: Policija objavila tko će odgovarati Milan Bandić na konferenciji za novinare (Foto: Dnevnik.hr) Presica u garaži Bandić o luksuznom mercedesu: "Jadno je da se u 2018. bavimo ovakvim stvarima"

Na upit Nove TV je li skupocjeni automobil novo službeno vozilo zagrebačkog gradonačelnika, iz njegova Ureda odgovorili su: "Radi se o zamjenskom automobilu, budući da je gradonačelnikovo vozilo na redovitom servisu".

Bandić je u JVP-u Grada Zagreba uručio Medalju Grada vatrogascu Tihomiru Kuneku za plemenito djelo i požrtvovnost prilikom gašenja požara krovišta na obiteljskoj kući u Petrovoj ulici.

Novi mercedes u kojem je stigao Milan Bandić (Foto: N1) Novi mercedes u kojem je stigao Milan Bandić (Foto: N1) Foto: N1

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene