Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uputila čestitke

Merkel u pismu Kosor ističe njen dopirnos hrvatskom putu u EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka kancelarka Angela Merkel poslala je pismo Jadranki Kosor u kojem ističe njezin doprinos hrvatskom putu prema EU.

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor primila je pismo Angele Merkel u kojem njemačka kancelarka ističe njezin doprinos hrvatskom putu prema EU, priopćeno je u utorak iz HDZ-a.

'Značajno ste pridonijeli tome da Hrvatska napreduje na putu ka Europskoj uniji. Potpisivanje pristupnog ugovora predstavlja zasluženu nagradu za dosljednu provedbu reformi Vaše zemlje tijekom posljednjih godina. A i Vi ste svojim predanim radom u borbi protiv korupcije i nepotizma stekli i izvan Hrvatske velike simpatije i poštovanje', navodi se u pismu.

'U rješavanju zadataka koji se sad nalaze pred Vama, nosit ćete i ubuduće veliku odgovornost. Želim Vam za to hrabrosti, izdržljivosti i uspjeha', poručuje njemačka kancelarka bivšoj hrvatskoj premijerki. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Lijekovi Pismo zdravstvenim radnicima HALMED poslao upozorenje: Ovi lijekovi protiv prehlade i gripe mogu biti opasni za zdravlje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene