Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemačka kancelarka Angela Merkel poslala je pismo Jadranki Kosor u kojem ističe njezin doprinos hrvatskom putu prema EU.


Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor primila je pismo Angele Merkel u kojem njemačka kancelarka ističe njezin doprinos hrvatskom putu prema EU, priopćeno je u utorak iz HDZ-a.

'Značajno ste pridonijeli tome da Hrvatska napreduje na putu ka Europskoj uniji. Potpisivanje pristupnog ugovora predstavlja zasluženu nagradu za dosljednu provedbu reformi Vaše zemlje tijekom posljednjih godina. A i Vi ste svojim predanim radom u borbi protiv korupcije i nepotizma stekli i izvan Hrvatske velike simpatije i poštovanje', navodi se u pismu.

'U rješavanju zadataka koji se sad nalaze pred Vama, nosit ćete i ubuduće veliku odgovornost. Želim Vam za to hrabrosti, izdržljivosti i uspjeha', poručuje njemačka kancelarka bivšoj hrvatskoj premijerki. (Hina)

 

Vezani članci Jadranka Kosor Sjećate se crvene torbe Jadranke Kosor koja je napravila pravu pomutnju? Čini se da je za sve kriv Obama Ida Prester, Mia Kovačić, Jadranka Kosor Jadranka Kosor progovorila o neugodnjaku s američkim predsjednikom i svojoj čuvenoj izjavi na engleskom