Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

(Ne)formalno s Mislavom Bagom

Marija Pejčinović Burić otkrila kojim je svjetski slavnim osoba bila babysitterica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U rubrici (Ne)formalno Mislava Bagu ugostila je i otkrila neke zanimljivosti, ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić.

Ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić je reporteru Dnevnika Nove TV Mislavu Bagi ispričala što je presudilo da se počela baviti ekonomijom, a ne vrtlarstvom, a pokazala mu je i mjesto gdje se kao studentica voljela odmoriti od obveza na fakultetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Vladi šute Rupa u vlasti: Odlazak ministrice Pejčinović Burić pada u nezgodno vrijeme, evo i zašto Slika nije dostupna Glavna tajnica Vijeća Europe Pejčinović Burić dadiljala je u obitelji Ecclestone, slušala Boba Dylana i Floyde, a Milanovića nazvala haharom

Otkrila je i koji su je političari impresionirali, a koji razočarali, kako je nakon završenog studija neko vrijeme bila i babysitterica Bernieju i Slavici Ecclestone, te gdje je izlazila kao studentica i koje su se grupe tada slušale. Pokazala je i kako još uvijek zna zabiti gol u rukometu kojim se bavila u mladosti, te okrila kojim se sportovima danas bavi.

Više pogledajte u video prilogu.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene