Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Manji požar u zagrebačkom Domu za starije osobe Sveti Josip, nema ozlijeđenih

Požar, ilustracija (Foto: AFP)
Požar, ilustracija (Foto: AFP) Foto: AFP
U zagrebačkom Domu za starije osobe Sveti Josip u subotu ujutro izbio je manji požar, kojeg su brzo ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Grada Zagreba, a ozlijeđenih nije bilo.

Obavijest o manjem požaru u Domu za starije osobe Sv. Josip, na adresi Dunjevac 17, zagrebački JVP (Javno vatrogasne postrojbe) zaprimio je jutros oko 8 sati. Na gašenje je upućeno 25 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Po dolasku vatrogasci su utvrdili da je riječ o manjem požaru kupaone koji je brzom intervencijom ugašen. Tijekom požara nije bilo ozlijeđenih niti je bilo potrebe za evakuacijom korisnika doma.

Službenici Policijske uprave zagrebačke provode očevid o uzroku i okolnostima požara, navode iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene