Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIKUPLJENI SU POTPISI

Lovro Kuščević za Novu TV o inicijativi Narod odlučuje: "Potrebno je svaki potpis kontrolirati"

Počinje pregledavanje potpisa za referendume (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Počinje pregledavanje potpisa za referendume (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Počinje pregledavanje potpisa za referendume (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Počinje pregledavanje potpisa za referendume (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Počinje pregledavanje potpisa za referendume (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Počinje pregledavanje potpisa za referendume (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Počinje pregledavanje potpisa za referendume (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
Ovaj tjedan počinje pregledavanje potpisa referendumskih inicijativa Narod odlučuje i protiv Istanbulske konvencije. Potvrdio je to ministar uprave Lovro Kuščević.

Inicijativa Narod odlučuje imala je dva pitanja - u jednom traže izmjenu izbornog zakonodavstva, a u drugom zabranu manjinama da glasuju o Vladi ili proračunu.

Pročitajte i ovo \'\'Narod odlučuje\'\' bez uvida u potpise (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Saga se nastavlja Nisu dobili uvid u nevažeće potpise: Inicijativa Narod odlučuje traži ostavku ministra Kuščevića Slika nije dostupna ''Koliko im je stalo do istine'' Kuščević: ''Narod odlučuje nije se prijavio za uvid u nevaljane potpise''

Za oba pitanja prikupili su više od 400 tisuća potpisa. Druga je inicijativa kojom se traži odbacivanje ratificirane Istanbulske konvencije. I oni su prikupili oko 375 tisuća potpisa.

"Ja držim da zaista radi transparentnosti samog postupka i vjerodostojnosti i obiju inicijativa, radi svih sugrađana koji su potpisali i onih koji nisu potpisali, je potrebno utvrditi pravo stanje stvari. To znači svaki potpis kontrolirati", rekao je Lovro Kuščević.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene