Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U vašem gradu

Ova tvornica nekoć je hranila čitav kraj, danas je to sablasna i napuštena zgrada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodimo Vas u Trilj. Jedan od najmlađih gradova u Hrvatskoj koji godinama nije ispunjavao uvjete da postane grad. Pripajanjem okolnih sela i naselja broj stanovnika popeo se iznad pet tisuća te je ispunjen prvi uvjet da Trilj postane grad.

Ostale uvjete kao što su vatrogasna postaja, ambulanta, policijska postaja - naselje Trilj je ispunilo uz pomoć Sinja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U VAŠEM GRADU Grad mumija i maslinovog ulja suočava se s najgorom sudbinom - odlaskom mladih Slika nije dostupna U VAŠEM GRADU Mladi otišli u Njemačku i Irsku: U ovom gradu niti jedno dijete nije upisano u prvi razred

Grad Trilj u zaleđu Splita, položen uz rijeku Cetinu sa davnim velikim planovima o golfu i turizmu. Na zelenim livadama danas golfera nema ni od kuda. Nema ni javnog bilježnika, autobusne stanice, a mještani upiru prstom u rijeku pričajući da se unutra slijeva kanalizacija. Ništa pred kamerom.

Na starim mlinicama u triljskom Grabu toliko je lijepo da bi se samo ovdje dnevno moglo dovoditi grupe turista. Ali ugostiteljska ponuda kraja, ne prati turizam.

Tvornica Cetinka nekada je hranila Trilj i okolicu. Danas su to samo prazne zgrade.

Što muči stanovnike cetinske krajine, pogledajte u prilogu Sofije Preljvukić u sklopu rubrike U vašem gradu, ususret lokalnim izborima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene