Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na WikiLeaks

Ljubo Jurčić: Ja sam najkarizmatičnija osoba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako WikiLeaks još nije objavio ni jedan dokument iz zagrebačkog veleposlanstva, dio naših medija danas objavljuje sadržaje pisama američkog veleposlanika iz 2007. godine.

'Zoran Milanović je mlad, ali agresivan, Ljubo Jurčić nije karizmatičan, a Stjepan Mesić je bio razapet između potpore SDP-u i Sanaderu', stoji u dokumentu iz američkog veleposlanstva.

Pročitajte i ovo Julian Assange suđenje Assangeu Uspoređuju ga s Navaljnim, a sad počinje njegova posljednja bitka: "Život mu je ugrožen u zatvoru, a ako ga izruče - umrijet će" Slika nije dostupna Dnevni avaz tvrdi WikiLeaks: Sanader Silajdžića smatrao staromodnim

'Kad Amerikanci procjenjuju često se znaju naći na pogrešnoj liniji. Ne procijenjuju na temelju argumenata već na temelju neprovjerenih informacija', kazao je bivši predsjednik Stjepan Mesić.

>> 'Rješenje graničnog spora Hrvatske i Slovenije američki je interes'

Ljubo Jurčić je ipak ostao malo iznenađen. 'To me malo iznenadilo jer sam mislio da sam najkarizmatičniji i najzadržajnija osoba. No gospodin Bratke vjerojatno nije dobro razumio hrvatski jezik, a mene više zanima što hrvatski građani misle o meni, a ne američki građani i njihov diplomat', poručio je kandidat za premijera SDP-a 2007 Ljubo Jurčić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene