Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavko Linić, voditelj SDP-ova tima za pripremu stranke za izbore danas je izrazio uvjerenje da izbor novog predsjednika SDP-a ili kandidata za premijera neće izazvati poremećaje u stranci jer, kako navodi, SDP u ovoj godini ima jedan jedini cilj - pobijediti na izborima "nesposobni i neuspješni HDZ".


- SDP ima jedan cilj u ovoj godini - pobijediti na parlamentarnim
izborima HDZ koji je bio nesposoban riješiti životni standard građana i koji je kriv za siromašenje radnika i umirovljenika, te smijeniti Sanaderovu Vladu koja je uvučena u niz korupcijskih afera, izjavio je novinarima Linić u sjedištu SDP-a uoči sastanka tima za pripremu stranke za izbore, proširenog s koordinatorima rada SDP-a u izbornim jedinicama.

Vezani članci Rtina Miočići - Petar Miočić Miočićeva Rtina cijelu noć nije spavala od uzbuđenja: "Još euforija traje... Kad naš čovjek postane najjači na svijetu, normalno da je svima na ponos!" Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?

Linić je naglasio da "problemi koji se pokušavaju različito tumačiti ili predviđati kako riješiti rukovodstvo SDP-a, nakon ostavke Ivice Račana, neće izazvati poremećaje u SDP-u jer i novi predsjednik stranke, tko god on bio ili kandidat za premijera, tko god on bio, imaju također jedan jedini cilj- kako pobijediti nesposobni i neuspješni HDZ".

- Njihov posao će biti kako okupiti dosad postavljene izborne
strategije i politike SDP-a i cijelo članstvo SDP-a za parlamentarne izbore. To od nas očekuju i birači, a to smo dužni i Ivici Račanu, istaknuo je.

Linić je rekao da će na sjednici tima za pripremu stranke za izbore biti riječi i o pojačanim aktivnostima članova stranke i koordinatora na terenu te nastavku predstavljanja svih SDP-ovih programa.