Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa više

VIDEO: Samo manja estetska korekcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati po aktivizmu iz fotelje, građani Hrvatske i ovoga su puta najglasniji na internetu. Kada već ne mogu utjecati na stanje u državi, barem se šale na njezin račun.

Ništa se strašno nije dogodilo, na vrhu Vlade došlo je do manje estetske korekcije, pa je lice Jadranke Kosor zasjalo na tijelu Ive Sanadera. Novo lice aktiviralo je cijelu virtualnu vojsku. Protiv nove premijerke okupljeno je više od 100 tisuća ljudi u najmanje tri anti Kosor grupe. Odmah po odlasku premijera, na internetu je objavljen oglas za njegovo radno mjesto. Rok istječe za dva dana, plaći je nebo granica, a u posao su uključena česta putovanja u Veronu. U čast odlazećem Sanaderu slažu se plakati i crtaju grafiti.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

>> 'Plaće i mirovine nećemo dirati, a MMF nam ne treba'

U kinima se predviđa vruće filmsko ljeto - premijera 'Potonuća Crotanica', tu je i 'Nestali u 60 sekundi', 'Kanader glumi i u Izdajniku'. Na repertoaru je i 'KUM'. U kazalištu se sprema mjuzikl 'Don't cry for me Argentina', pod ravnanjem maestra Sanadera nastupaju solisti Kosor, Kalmeta, Šeks i Hebrang. U galerijama je izložena i posebna verzija Cranachevog Adama i Eve. Mašta tu ne staje. U istragu premijerova odlaska uključena je i policija, identificira se glavni krivac. Mesić? Kerum? Milanović? Ili možda Glavaš. Za to vrijeme državna tijela šalju priznanje Berislavu Rončeviću za najtransparentniju kupovinu vojnih kamiona u povijesti države. I dok Sanader Ide dalje, u istragu se uključuje i FBI Hrvatska.

Slažete li se s rezultatima istraživanja?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene