Noć u dijelu Dalmacije donijela je niske temperature. U Blatskom polju na Korčuli izmjereno je -7. Drugdje uz obalu i na otocima većinom je tijekom noći bilo od 0 do 5.

Galerija


Unutrašnjost Korčule poznata je po vrlo niskim temperaturama zraka za vrijeme mirnih zimskih noći, pa je tako u Blatskom polju na Korčuli izmjereno -7, piše Dalmacijadanas.

Vezani članci Sunčano vrijeme u Zagrebu - 3 Stigao nam je prvi dašak ljeta: Iskoristite ga dok možete jer uskoro nam se vraća kiša Kiša Dokad ovako? Često je pitanje ovog proljeća, a odgovor se nekima možda neće svidjeti

Za razliku od hladne noći, danju će biti ugodno, u mnogim predjelima iznad 10 u najtoplijem dijelu dana.

U ostalim dijelovima Hrvatske u sedam sati ujutro izmjerene su iznimno niske temperature.

Najhladniji su bili Gospić i Otočac s -10. U Karlovcu je u 7 sati ujutro izmjereno -8, baš kao i u Bednji. U Lekeniku je bilo -9, kao i u Slavonskom Brodu, podaci su DHMZ-a. 

Utorak će biti pretežno sunčan, od sredine dana prolazno uz umjerenu naoblaku, osobito na sjevernom Jadranu i zapadnim predjelima unutrašnjosti.

Vjetar će na kopnu biti slab. Na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura, prema otvorenom moru i sjeverozapadnjak, a navečer i u noći na srijedu bura će uz obalu jačati.

Najviša dnevna temperatura bit će od 2 do 7 u unutrašnjosti, a od 9 do 12 °C na Jadranu.