Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne bi voljeli biti u koži nasamarenih turista.


Na Youtubeu je objavljena snimka iz Splita, na kojoj dvojac odlučuje iskoristiti naljev turista u ovaj grad, kako bi ih malo 'nasamario' i zabavio se.

Vezani članci Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu Lokalni izbori, ilustracija Hrvatska izlazi na birališta: Bitka za čelne pozicije na lokalnim izborima je počela

Sve to snimaju skrivenom kamerom, koja je zabilježila kako dvojica glume lažnog policajca i dilera, te prilaze partijanerima. U jednom trenutku lažni diler im nudi brašno kao kokain i kvasac kao heroin. Za vrijeme razgovora "diler" baci zapakirano brašno na pod, a zatim dolazi "policajac" i optužuje ih za posjedovanje kokaina.

Turisti se naravno nakon toga grčevito brane i objašnjavaju da ' droga nije njihova'. Nakon što se partijenarima obznani da je to prank, reakcije su sve redom pozitivne.

Ovo se događalo za vrijeme Ultra Europe festivala u Splitu, a reakcije turista nakon što im dvojac otkrije da se samo šale, redom su pozitivne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook