Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagađanja o prelascima

"HDZ pokušava preuzeti HSS, Plenkoviću mogu odgovoriti pjesmom Bijelog Dugmeta"

Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr)
Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Šef HSS-a opovrgnuo je spekulacije o prelasku pojedinih članova HSS-a u HDZ.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak danas je komentirao nagađanja kako bi se nakon isključivanja Darka Milinovića iz stranke i potencijalnog gubitka jedne ruke u Saboru, HDZ-u mogli priključiti i neki članovi HSS-a.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak, predsjednik HSS-a U Samoboru HSS se okupio na Glavnoj skupštini stranke, Beljak poručio: "Pokazali smo jedinstvo koje je nužno pred izbore" Konferencija Socijaldemokrata, HSS-a i Hrvatskih laburista Okupljanje ljevice Laburisti se pridružili savezu "Naša Hrvatska": "Ovo je samo nastavak suradnje i povjerenja"

"HDZ permanentno pokušava preuzeti HSS. To je njihova stara želja i boljka, ali ja kao predsjednik stranke Plenkoviću mogu odgovoriti onom starom pjesmom Bijelog Dugmeta 'Ne računaj na mene'"

Ističe kako su bilo kakve spekulacije o kupovini HSS-ovaca daleko od istine, iako "ne može staviti ruku u vatru za nikoga".

Podsjetimo, uvijek zanimljiv HSS dao je podršku Vladi na početku saziva. No da HSS ostaje u čvrstoj oporbi, uvjerava Ana-Marija Petin za koju se sumnjalo da će napustiti stranku i podržati HDZ:

"Iz HDZ-a me nitko nije kontaktirao po tom pitanju, niti je postojala inicijativa, niti s njihove niti s moje strane. Ja sigurno nisam osoba koja bi dozvolila bilo kakvu podjelu ili raskol HSS-a.", kazala je Petin.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene