Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brzi demanti

Pojavila se informacija da je Krešo Beljak izbačen iz HSS-a, on demantira: "Smiješno, pa danas nije 1. april"

Krešimir Beljak
Krešimir Beljak DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Krešimir Beljak Galerija 1/1 >>
U medijima se pojavila informacija da je Krešo Beljak izbačen iz HSS-a. On nam je rekao da je to nemoguće, da je Statut HSS-a jasan i da danas nije 1. april.

Na današnjoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora HSS-a većina članova u mandatu izjasnila se za isključenje Kreše Beljaka iz članstva HSS-a,napisali su neki mediji danas.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon izbora Plenković: "Milanović okolo zove ljude, a onda oni zovu mene" Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Navode kako je glavni odbor HSS-a većinom glasova donio odluku o sazivanju Izvanredne glavne skupštine.

Nakon što se vijest kao munja proširila društvenim mrežama, javio se i sam Beljak. Kaže da danas nije 1. april i da je to što su neki mediji prenijeli nemoguće. 

"To nije istina. Ja vas samo mogu uputiti na Statut HSS-a. Samo me Skupština može opozvati, a u tom slucaju ovlasti prelaze na zamjenika kojeg imenuje predsjednik stranke. Dakle to je nemoguće. Smiješno!! To je kao da vam ja sada kažem da sam Plenkovića izbacio iz HDZ-a i to netko prenese", rekao nam je Beljak. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene