U medijima se pojavila informacija da je Krešo Beljak izbačen iz HSS-a. On nam je rekao da je to nemoguće, da je Statut HSS-a jasan i da danas nije 1. april.

Galerija Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Krešo Beljak +0 Krešimir Beljak

Na današnjoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora HSS-a većina članova u mandatu izjasnila se za isključenje Kreše Beljaka iz članstva HSS-a,napisali su neki mediji danas.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković opet oštro o predsjedniku: "Milanović se iz živog pijeska lovi za bilo koju grančicu. Htio je pokriti svoju rabotu oko pomilovanja" Andrej Plenković Nižu se reakcije na uhićenje zbog komentara o premijeru: ''Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja"

Navode kako je glavni odbor HSS-a većinom glasova donio odluku o sazivanju Izvanredne glavne skupštine.

Nakon što se vijest kao munja proširila društvenim mrežama, javio se i sam Beljak. Kaže da danas nije 1. april i da je to što su neki mediji prenijeli nemoguće. 

"To nije istina. Ja vas samo mogu uputiti na Statut HSS-a. Samo me Skupština može opozvati, a u tom slucaju ovlasti prelaze na zamjenika kojeg imenuje predsjednik stranke. Dakle to je nemoguće. Smiješno!! To je kao da vam ja sada kažem da sam Plenkovića izbacio iz HDZ-a i to netko prenese", rekao nam je Beljak. 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju