U medijima se pojavila informacija da je Krešo Beljak izbačen iz HSS-a. On nam je rekao da je to nemoguće, da je Statut HSS-a jasan i da danas nije 1. april.

Galerija


Na današnjoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora HSS-a većina članova u mandatu izjasnila se za isključenje Kreše Beljaka iz članstva HSS-a,napisali su neki mediji danas.

Vezani članci Krešo Beljak Rasulo u HSS-u, svađaju se oko toga je li Krešo Beljak izbačen: "Da su toliku energiju uložili u obnovu stranke...“ Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Krešo Beljak o reformi lokalne uprave: Ljudi će iz smjenjivih postati nesmjenjivi dužnosnici

Navode kako je glavni odbor HSS-a većinom glasova donio odluku o sazivanju Izvanredne glavne skupštine.

Nakon što se vijest kao munja proširila društvenim mrežama, javio se i sam Beljak. Kaže da danas nije 1. april i da je to što su neki mediji prenijeli nemoguće. 

"To nije istina. Ja vas samo mogu uputiti na Statut HSS-a. Samo me Skupština može opozvati, a u tom slucaju ovlasti prelaze na zamjenika kojeg imenuje predsjednik stranke. Dakle to je nemoguće. Smiješno!! To je kao da vam ja sada kažem da sam Plenkovića izbacio iz HDZ-a i to netko prenese", rekao nam je Beljak.