Krešo Beljak i Sunčana Glavak
Krešo Beljak i Sunčana Glavak Foto: Facebook/Krešo Beljak/Pixell

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak promijenio je svoju profilnu fotografiju na Facebooku i posvetio je Sunčani Glavak iz HDZ-a.


Članovi predsjedništva HDZ-a Josip Borić i Sunčana Glavak oštro su u nedjelju kritizirali Restart koaliciju na čelu s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem rekavši da ne nude ništa te upitali jesu li ukrali naziv koalicije od Hanza medije ili im je izvor bio u Republici Srpskoj.

Vezani članci Krešo Beljak Beljak: "Ako je netko protivnik Plenkovića, sustava, vlasti, onda sam to ja, ali oružjem se to ne može rješavati" Članice EU-a vidjele su što treba mijenjati u opskrbi ljekova uslijed nestašice u koronakrizi Iz Europarlamenta odgovaraju na izazov nestašice lijekova: ''Čovjek mora biti u središtu naših politika''

Sunčana Glavak na konferenciji za medije pokazivala je fotografije Bernardića i predsjednika HSS-a Kreše Beljaka te je rekla kako su zgodni, ali da građani razmisle jesu li to osobe koje bi trebale voditi Hrvatsku. 

Krešo Beljak odgovorio je članici HDZ-a putem Facebooka objavivši novu profilnu sliku uz koju je napisao "Jedna za Sunčicu Glavak".