Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivna izjava za Novu TV

Kosor: Ja sam netko tko tek dolazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksluzivnom intervjuu za Novu TV premijerka poručuje da nikud ne odlazi.

Premijerka Jadranka Kosor jutros je sa stranačkim vodstvom održala sastanak i tražila potporu da se dva sporna zakona donesu u saboru redovitom procedurom a ne vladinim uredbama. Stranka joj je dala potporu a neki tumače da je time Kosor dobila potporu da u saborskoj proceduri dodatno amandmanima popravi, točnije liberalizira zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji. Tijekom dana pojavila se i glasina kako je premijerka ponudila ostavku. U eksluzivnom intervjuu za Novu TV poručuje da nikud ne odlazi.

'Zar vam ja izgledam kao netko tko odlazi? Ja sam netko tko tek dolazi. Apsolutna je laž da sam ponudila ostavku', rekla je Kosor ekskluzivno za Novu TV.

Milinović se dogovorio sa HSS-om

Podsjetimo Ministar zdravstva Darko Milinović, posjetio je Hrvatsku seljačku stranku. Sve kako bi, iza zatvorenih vrata, svoje koalicijske partnere upoznao s izmjenama i dopunama Zakona o medicinskoj oplodnji. O spornom zakonu koji Milinović nije htio mijenjati, no na koncu se predomislio, sutra bi se trebalo biti govora i u Vladi. No, ministar zdravstva o detaljima izmjena još nije spreman govoriti.

Cijeli ekskluzivni intervju sa Jadrankom Kosor pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19.15 a odmah nakon toga na Dnevnik.hr

Mislite li da je Jadranka Kosor prijetila svojom ostavkom?

  • Da
  • Vrlo moguće
  • Ne
  • Nikako
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene