Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Jadranka Kosor ocijenila je da će sljedeća godina vjerojatno biti teža od ove.


'Sljedeća godina će vjerojatno biti teža od ove, pa će vjerojatno biti teže raditi i vama i nama (vladi) i meni, ali nadam se da ćemo u konačnici krajem 2010. moći rezimirati što smo napravili. I vjerujem, uistinu sam uvjerena, da ćemo napraviti neke korake naprijed', kazala je Kosor na tradicionalnom predblagdanskom druženju s novinarima akreditiranim u vladi.

Vezani članci Slika nije dostupna Srbija dobila novu vladu i premijerku Anu Brnabić Slika nije dostupna Buduća premijerka Srbije nestranačka je političarka hrvatskih korijena Ana Brnabić

Čekaju nas novi projekti u novoj godini 

Premijerka je pritom spomenula fond za potpore gospodarstvu koji bi uskoro, kaže, trebao dobiti stvarne konture. Svi projekti koje smo najavili se nastavljaju, rekla je Kosor, pri čemu je navela kako je gotova i analiza vezana za državnu upravu i kako će se vidjeti što se tu da učiniti, te da se radi na projektu vezanom za stanogradnju. Čeka nas i privatizacija brodogradnje, jedno od najtežih pitanja, ali vjerujem da ćemo nešto napraviti i na tom planu, kazala je.

Premijerka zadovoljna suradnjom vlade i medija

Premijerka je osobno zadovoljna suradnjom vlade i medija iako, napominje, nije uvijek sve bilo idealno. Nije uvijek sve bilo idelano, ali želim da rad vlade pratite prema temeljnim načelima svoje profesije, a rad vlade želim učiniti potpuno otvorenim i transparentnim, istaknula je premijerka. Uz čestitku za Božić i Novu godinu, zaželila je da nova godina 'bude uspješna, da svi sačuvamo svoja radna mjesta'. U ime akreditiranih novinara vladi su zahvalili i čestitali blagdane Frenki Laušić iz 'Slobodne Dalmacije' i Jagoda Marić iz 'Novog lista'. Želimo da nas 'bombardirate' sa što više informacija da možemo biti što kritičniji, rekao je Laušić, a Marić je istaknula kako novinari svakom premijeru žele da bude najbolji, a da bi to postigli, moraju ih dovesti u situaciju da ne budu zadovoljni njihovim radom. (Hina)

>> Vlada naredila vraćanje viška božićnica!