Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svaki deseti muškarac u svijetu ima problema s potencijom. Ali govoriti o tome, neće gotovo nitko.


Procjenjuje se da oko 300 000 muškaraca u Hrvatskoj ima erektilnu disfunkciju, što čini 35% muškog dijela našeg stanovništva.

>>Testirali smo: utječe li pakiranje na okus mesa?

Vezani članci Draga Milica Lončar - 4 Ljubav koja život znači: Od Hachija, kojeg neutješni vlasnici i dalje traže, pa do Kolinde bake Milice - "Sve sam suze dosad isplakala... Tješim ih koliko mogu, a ne mogu ni sebe utješiti" Zlatko Pinjuh, načelnik Općine Čeminac - 3 Protiv načelnika Čeminca podignuta optužnica na 36 stranica, a on potom za hajku optužio - ekipu Provjerenog!

''Erektilna disfunkcija je češća što je čovjek stariji. Dakle učestalost eriktilne disfunkcije od 40-te do 70-te godine života poraste otprilike 3 puta'', rekao je ekipi Provjerenog seksolog Goran Arbanas.

>>Sankcionirat će se držanje stoke bez nadzora!

Primarijusu Arbanasu u karlovačku bolnicu jednom tjedno dolaze pacijenti iz cijele Hrvatske s problemima seksualne impotencije, no kako kaže prvo treba otkriti jeli razlog fizičke ili psihičke naravi.

>>Ideja koja mijenja svijet

''Ljudi očekuju da će lijek djelovati sam od sebe bez ikakve stimulacije, da će dobiti erekciju taj čas. To nije istina, za djelovanje lijekova je potrebna stimulacija, potrebna je predigra, potreban je seksualni odnos kakav bi inače imali'', objasnio je Arbanas.

Tablete koje rješavaju problem spadaju u najčešće prodavane i najčešće krivotvorene lijekove na tržištu. Ekipi Provjerenog svoja su iskustva ispričali korisnici tih tableta i objasnili kako ne djeluju.

Večeras u 21:30 u Provjerenom, doznajte i koji su rizici korištenja tableta za erektilnu disfunkciju!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.