Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivan kraj svečanosti

Konj zbacio alkara, zaletio se u publiku i ozlijedio dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neočekivan kraj alkarskih svečanosti - konj je zbacio jahača i zaletio se među ljude.

Na kraju alkarskih svečanosti tijekom svečanog mimohoda alkara i njihovih momaka ulicama Sinja konj alkara Tina Radanovića je pao, zbacio jahača i preplašeno se zaletio među ljude te je udario Branka Ezgetu, prvog alkarskog armbašu u neovisnoj Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

>> Prvi puta u tri stoljeća Sinjsku alku posjetio turski dužnosnik!

U pomoć su mu priskočili liječnici koji su se našli među gledateljima. Hitno je prebačen u Klinički bolnički centar u Splitu gdje će biti podvrgnut operaciji. Navodno je ozlijeđeno i jedno dijete, međutim, ozljede su lakše prirode. 'Nemamo nikakvih informacija. Znamo da je Ezgeta hospitaliziran, a djetetu je pružena pomoć i otišlo je kući. Konj se poskliznuo, pao i nagnječio malo i alkara. Međutim, on je dobro', rekao nam je Ante Botić iz Viteškog alkarskog društva. Index.hr objavio je i video ovog nesretnog događaja.

U KBC-u Split potvrdili su nam samo da su iz Sinja zaprimili dvoje ozlijeđenih ljudi, mušku i žensku osobu. Kako doznajemo ženska osoba je lakše, a muškarac teže ozlijeđen.  (Agencija VLM/ A.E.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene