Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

''Osobno znam za nekoliko predmeta koje bi DORH mogao malo pažljivije pogledati'', rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.


Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović pojasnila svoju jučerašnju izjavu kada je rekla da bi ''DORH trebao raditi istrage o onome što se događa danas, a ne o stvarima koje su se događale prije".

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Pogledajte koliko se Kolinda promijenila od svoje inauguracije, na još starijim fotografijama je neprepoznatljiva! Kolinda Grabar-Kitarović Najnovije fotografije Kolinde Grabar-Kitarović izazvale divljenje pratitelja, čini se da je liniju dovela do savršenstva!

''Doista ne možete sve pratiti sami, neke poslove morate delegirati na svoje suradnike. Ja imam apsolutno povjerenje u svoje suradnike'', rekla je.

''Mislim da trebaju pratiti trendove što se događa sad, a ne gledati deset godina unatrag nego pratiti dolazi li danas do nepravilnosti i odmah ih sankcionirati. Neprestano izlaze kosturi iz ormara. Ja osobno znam za nekoliko predmeta koje bi DORH mogao malo pažljivije pogledati, ali neću se miješati u rad pravosuđa i treba se baviti slučajevima koje su dobili na stol unutar zadnjih nekoliko mjeseci'', rekla je predsjednica.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju