Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U petak osnivačka skupština

A sada Hrvatska: Kerum osniva političku stranku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenik splitskog gradonačelnika željka Keruma, Jure Šundov, potvrdio je za Dnevnik.hr da Kerum i njegova nezavisna lista vrše intenzivne pripreme za osnivanje stranke

'Svi novinari će na vrijeme dobiti poziv za osnivačku skupštinu stranke i onda ćete dobiti odgovore na sva pitanja', rekao nam je Šundov. Zamjenika splitskog gradonačelnika upitali smo kako će se zvati Kerumova stranka koja bi trebala djelovati na nacionalnom nivou na što je on odgovorio kako to još ne želi otkriti iako on zna budući naziv. Od prije postoje naznake da bi se Kerumova buduća stranka trebala zvati Hrvatska građanska stranka.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

>> DORH: Kerumove izjave nemaju rasistička obilježja

Osnivačka skupština bi se trebala dogoditi u petak u restoranu Sky, na vrhu šoping centra Joker, a očekuje se da će za prvog predsjednika stranke biti izabran upravo Željko Kerum, a ostala mjesta u vrhu stranke držat će njegovi prijatelji i članovi obitelji. Taj dan Kerumu je značajan i stoga što je to godišnjica osnutka tvrtke Kerum, pomoću koje je započeo svoj gospodarski uspon.

Kerum je trenutno u velikom ratu sa novinarima zbog nekoliko afera koje su se zaredale, ali i dalje uživa veliku popularnost u Splitu. Pitanje je koliki je dio glasača na nacionalnom nivou izgubio neprimjerenim izjavama o Srbima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene