Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neiskrene su'

Karamarko: Ostavke Lovrić Merzel i Sabe su politički štos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je kako su ostavke SDP-ovaca neiskrene te da predstavljaju 'politički štos'.

'To su politički mali štosevi, ali nije dobro', rekao je Karamarko novinarima uoči večerašnjeg radnog sastanka u Splitu s predstavnicima HDZ-a iz dalmatinskih županija.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

Protiv županice Lovrić Merzel, koju se tereti za milijunske zlouporabe, prije nekoliko dana je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Vukovarskog gradonačelnika Sabu Uskok tereti za podmićivanje dvoje vukovarskih vijećnika HDZ-a te da je pronevjerio novac uplaćen za ljetovanje vukovarske djece.

PREDUHITRILI STRANKU: Merzel i Sabo podnijeli ostavke na funkcije u SDP-u!

Karamarko ocjenjuje kako ostavkama na stranačke dužnosti u SDP-u, županica Merzel Lovrić i gradonačelnik Sabo nisu postupili iskreno te da to nisu pravi potezi.

Bilo bi dobro da su dali ostavke na svoje dužnosti županice i gradonačelnika i to bi bio odnos lojalnosti prema hrvatskim građanima; a ovako to je odnos lojalnosti prema vlastitoj stranci, SDP-u, koju, kao, ne želite više blamirati jer je sada predizborna kampanja, zaključio je Karamarko. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene