Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojne afere

PREDUHITRILI STRANKU: Merzel i Sabo podnijeli ostavke na funkcije u SDP-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Željka Sabe i Marina Lovrić Merzel u ponedjeljak je preduhitrila SDP i podnijela ostavku na sve stranačke dužnosti.

I Marina Lovrić Merzel podnijela je danas ostavku na sve stranačke dužnosti u SDP-u. Tako od danas više nije članica predsjedništva SDP-a. Ovlastila je svog odvjetnika da izvijesti stranku o napuštanju svih dužnosti.

Pročitajte i ovo Dino Goleš NIJE JEDINA Što čeka Marinu Lovrić Merzel u Remetincu? Pogledajte na što sve ima pravo i kojeg bi poznatog osuđenika mogla ondje sresti Slika nije dostupna STO TISUĆA EURA MITA Završeno suđenje bivšoj županici Marini Lovrić Merzel, uskoro i presuda: USKOK traži osudu, obrana tvrdi da nije kriva

Lovrić Merzel tako je preduhitrila svoju stranku koja je za srijedu sazvala Predsjedništvo gdje se među ostalim trebalo raspravljati i o njezinom isključivanju iz svih stranačkih dužnosti.

Do privođenja i određivanja 30 dana pritvora imala je potporu stranke i predsjednika, a od petka se sve to promijenilo.

'Doslovno mi je rekla da ne želi biti teret stranci', rekao je njen odvjetnik Berislav Živković. A o tome hoće li podnijeti ostavku i na mjesto županice tek će razgovarati.

Sabo podnio ostavku na mjesto člana Predsjedništva SDP-a!

A stranku je danas preduhitrio i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo podnijevši ostavku na mjesto člana Predsjedništva SDP-a.

'Ne želim da optužnice podignute protiv mene budu opterećenje mojoj stranci i Vama predsjedniče. Moja ostavka nije priznanje krivnje već moralni čin dok se ne riješe postupci', poručio je Sabo u svom pismu predsjedniku stranke Zoranu Milanoviću.

Željko Sabo tako se odrekao SDP-a, ali nije niti jednom riječju dao do znanja da se povlači iz politike.

U Vukovaru će izbori za novog gradonačelnika biti 25. svibnja, a nije isključeno da Sabo ide po još jedan mandat, ovaj put bez SDP-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene