Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka premijeru Milanoviću

Karamarko o najavi konačne izgradnje Pelješkog mosta: Nas su zvali luđacima, a što su sad oni?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HDZ-a danas je s Brača poručio Milanovićevim ministrima da se dogovore s guverenrom HNB-a što je istina o izlasku Hrvatske iz recesije.

Optimistične izjave ministra Gordana Marasa, Karamarko je okarakterizirao kao samo još jednu možebitnu laž.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Parlamentarni izbori HDZ-ovci odgovorili Milanoviću: "E, to je sad ozbiljan problem" Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

"Volio bi da se oni dogovore s guvernerom Narodne banke, koji je rekao da smo prvi kvartal u recesiji, odnosno u minusu od 0.5 posto. nek se dogovore. Pošto smo već naučili da ministri i premijer ne vole istinu, ne bih se čudio da je i ovdje to slučaj", rekao je Karamarko.

Novinare je zanimalo i ima li on različito mišljenje od Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović oko proslave Dana pobjede, odnosno Oluje u Zagrebu, a osvrnuo se i na izjavu premijera Zorana Milnovića o tome da on ne zna tko bi se protivio proslavi najvećeg dana hrvatske novije povijesti u glavnom gradu.

O sastanku kod predsjednice: 'To su tempi passati! Još se urazumljujem'

"Teško je komentirati gospodina Milanovića u nekim njegovim kontroverznim izjavama. Ja sam iznio svoj stav o tome. Ostajem pri tome da to bude u Kninu i definitivno mislim da ovo nisu trenuci i vrijeme eksperimenata i nije vrijeme rastrošnosti. U konačnici, mimohod u Zagrebu će koštati između četiri do pet milijuna kuna, koliko sam čuo", istaknuo je Karamarko.

"Oni imaju poluge izvršne vlasti u rukama i oni će organizirati proslavu tamo gdje budu htjeli i gdje će dogovoriti. Imam svoje mišljenje o tome i stalno ga i iskreno ističem. Nemam više što dodati", dodao je.

Upitan za komentar oko premijerove najave da se definitivno ide u izgradnju Pelješkog mosta, Karamarko je rekao da se ne tako davno HDZ nazivalo 'imenima' zbog upuštanja u taj projekt.

"Što ću to komentirati? Veseli me da se sjetio da je Pelješki most nešto što je nasušno potrebno, zbog digniteta, zbog prometnih razloga, zbog gospodarskih razloga. Kad su došli na vlast rekli su za nas da smo luđaci, što želimo graditi Pelješki most. Ne znam kako danas sebe nazivaju, a to isto žele. Bez komentara", zaključio je šef HDZ-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene