Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šarolik popis

Karamarko otkrio koje glazbenike je preferirao u mladosti, a koje danas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što je otkrio koje glazbenike voli, predsjednik HDZ-a poručio je kako HDZ-ova domoljubna koalicija pobjeđuje već tri godine.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je u subotu u Požegi kako HDZ-ova domoljubna koalicija pobjeđuje posljednje tri godine i nema razloga za eksperimentiranje, a potvrdio je da će se odazvati pozivu hrvatske predsjednice vezano uz utvrđivanje termina parlamentarnih izbora, ocijenivši da bi to trebali i SDP-ovci i HNS-ovci.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Na upit novinara o mogućnosti koaliranja HDZ-a s Reformistima Radimira Čačića, rekao je kako HDZ ima svoju domoljubnu koaliciju s kojom pobjeđuje posljednje tri godine.

"Mi nemamo razloga za eksperimentirati. Mi ćemo uvjerljivo pobijediti na ovim parlamentarnim izborima. Tako ćemo i dalje formirati našu politiku, ne vjerujem da će biti potrebno kakvo dodatno koaliranje", naglasio je Karamarko.

Premijer pohvalio predsjednicu

Predsjednik HDZ-a potvrdio je novinarima kako će se odazvati na konzultacije predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, vezano uz utvrđivanje termina parlamentarnih izbora.

"Mislim da nije dobro odbiti poziv predsjednice na jedan tako značajan sastanak, govorimo o terminu kada će se raspisat izbori. Mislim da bi to trebalo zanimati HNS-ovce i SDP-ovce", zaključio je.

'Karamarkov program je kao Jeti - svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio'

Zbog zanimanja i upita novinara o njegovom glazbenom ukusu, Karamarko je dao popis glazbenika koje je preferirao u mladosti. Od domaćih tu su Film, Boa, Azra, a od stranih Eric Clapton, John Hiatt. Danas, kaže Karamarko, preferira klapsku glazbu, slavonske tamburice i glazbu iz mladosti.

Predsjednik HDZ-a boravi u Požegi na završnom danu manifestacije Aurea fest, koja se održava od 30. kolovoza do 5. rujna pod sloganom „Sedam dana – sedam noći". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene