Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika čelniku oporbe

'Karamarkov program je kao Jeti - svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-u primorsko-goranske županije komentirao je kritike iz HDZ-a za koji tvrde kako u nedostatku argumenata umanjuje rezultate Vlade i time obmanjuje javnost, a njihov program prozvati su 'Jeti'.

'Njihov program je kao Jeti, svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio. Pa evo mi ga skupa pozivamo da kada se nađe umjesto da šalje nekadašnjeg Sanaderovog potrčka svaki dan pred medije na pressice i na javna obraćanja da ga brani, neka sam smogne hrabrosti i neka sam sjedne pred Zorana Milanovića i neka sam pokuša pobiti podatke koje oni lažima i netočnim informacijama pokušavaju umanjiti', kaže Saša Đujić iz SDP-a, govoreći o čelniku oporbe, Tomislavu Karamarku.

Pročitajte i ovo Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva" Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

'Neka Karamarko izađe iz svoje mišje rupe'

SDP-u primorsko-goranske županije optimistični su pred nadolazeće izbore. SDP-u primorsko-goranske županije pohvalili su se kako Hrvatska raste zahvaljujući SDP-ovoj Vladi te poručili kako je program SDP-a pred izbore upravo gospodarski rast.

Bivši ministar obrazovanja Željko Jovanović poručio je kako očekuje da će izbori biti najkasnije do 6. prosinca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene