Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaki dan novi nastavak

Evo što misli Stipe Mesić o sukobu Josipović-Pupovac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović komentirao na upit novinara današnju zajedničku izjavu Srpskog narodnog vijeća (SNV), Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), Zajedničkog vijeća općina i SKD Prosvjeta.

Josipović je istaknuo kako misli da u demokraciji nema nikoga tko bi bio nepodložan propitivanju, i svoje uloge i svoje funkcije.

Pročitajte i ovo Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka

>> Predstavnici Srba: Josipovićevo pismo je opasan presedan

Predsjednik Josipović rekao je to u Barbanu, gdje je nazočan 37. Trci na prstenac, reagirajući na izjavu SNV-a, SDSS-a, Zajedničkog vijeća općina i SKD Prosvjeda, koji su ustvrdili kako je nedavno pismo predsjednika Republike Josipovića listu Novosti opasni presedan, neprimjerenim demokratskim društvima te napad na Milorada Pupovca, osnivača SNV-a i SDSS-a.

Mesić: Došlo je do nesporazuma

Predsjednik Josipović naglasio je kako je današnja pismena izjava iz SNV-a sama po sebi nedemokratska. 'Mene kao predsjednika često propituju i kritiziraju a ne vidim zašto bi Pupovac bio iznimka', rekao je predsjednik Josipović.

O svemu smo pitali i bivšeg predsjednika Stjepana Mesića. 'Smatram da je do tog nesporazuma došlo i da ga treba prevladati, jer, moramo nesporazume rješavati', rekao je Mesić. (Hina/ A.E.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene