Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unosan biznis

Kamere Provjerenog na ilegalnim estetskim zahvatima u Zagrebu. Stručnjak: "Za vikend zarade 50 tisuća eura u kešu, najčešće na mladim djevojkama"

Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 2
Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 2 Provjereno
Aktualno Galerija Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 1 Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 1 Foto: Provjereno Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 2 Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 2 Foto: Provjereno Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 3 Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 3 Foto: Provjereno Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 4 Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 4 Foto: Provjereno +0 Ilegalni estetski zahvati u Zagrebu - 5 Galerija 1/5 >>
Za vikend unajme stan u Zagrebu gdje obrade i do 50 klijentica, zarade desetke tisuća eura i vrate se natrag u Beograd. Iako dozvolu za rad nemaju, a sredstva koja koriste nisu odobrena od HALMED-a, pumpaju usne, ubrizgavaju preparate u čelo, nos, bradu.... Plaća se bez računa, u gotovini. Reporterka Provjerenog dogovorila je termin i iz prve se ruke uvjerila kako funkcionira crno tržište estetskih zahvata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene