Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kamenom ozlijedio školsku kolegicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenica 2. razreda šibenske Gimnazije Antuna Vrančića zadobila je frakturu lubanje kada ju je pogodio kamen koji je slučajno nogom odgurnuo jedan učenik škole, priopćila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Nesreća se dogodila u školskom dvorištu za vrijeme velikog odmora.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Prema riječima istražnog suda Dalibora Dukića očevid je završen, a nađen je i kamen koji je djevojku pogodio u glavu. 

Kamen je težak između jednog i dva kilograma, a na njemu su pronađeni tragovi kose i krvi.

Kriminalistička obrada još traje, te u šibenskoj policiji ne mogu govoriti o okolnostima koje su dovele do nesreće.

Neslužbeno se doznaje da su se neki učenici u igri naguravali, te je jedan od njih pri tom nogom odgurnuo kamen koji je poletio niz kosinu prema djevojci i pao joj na glavu, budući da su se učenici nalazili na povišenom dijelu školskog dvorišta u odnosu na mjesto na kojem je stajala djevojka.

U Općoj bolnici Šibenik pružena joj je liječnička pomoć, a život joj nije ugrožen. S obzirom na vrstu ozlijede trebalo je obaviti pregled CT-om , a budući da je taj uređaj u šibenskoj bolnici u kvaru već više od mjesec i pol dana, djevojka je poslana u Split.

Ravnateljica šibenske gimnazije Ivanica Belamarić, danas je bila službeno odsutna i nije mogla reći što se točno dogodilo, a nakon što se puta vratila kasno popodne odmah je stupila u kontakt s roditeljima ozlijeđene učenice te potvrdila kako je djevojka cijelo vrijeme pri svijesti i komunicira s okolinom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene