Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istog dana kada su u najprometnijoj ulici u Drnišu, na prilazima dječjem vrtiću i osnovnoj školi, asfaltirani i uređeni novi nogostupi, nesavjesni vozači su taj prostor za pješake ponovno pretvorili u parkiralište.


Ukoliko imate slične probleme u vašem gradu pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr.

Bez obzira o kojoj je prometnici riječ, državnoj, županijskoj ili lokalnoj, nogostupi su u nadležnosti gradske vlasti, a koja zadnjih godina nije imala sluha za ovaj problem, na način da se prolaz za pješake ogradi i fizičkim preprekama, javlja Radio Drniš. 

>> Ministrov auto parkiran na mjestu za invalide!

Vezani članci Beba u krevetiću Baby boom u zagrebačkoj bolnici: U 24 sata rođeno dvostruko više djece nego inače Nakon štrajka, djeca se vraćaju u školu (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) - 5 Troje mališana dobilo je priliku na jedan dan postati baš ono što žele: Zara, Mateo i Tibor sve su oduševili svojim željama, ali i talentima

Veliki je to sigurnosni problem, jer taj je nogostup jedini put kojim se dolazi do vrtića, osnovne i srednje škole, a nalazi se uz Ulicu kralja Zvonimira, koja je najfrekventnija drniška prometnica. U akciju su se prošle godine dale i tete odgojiteljice, koje su nesavjesnim vozačima ostavljale letke upozorenja pod brisačima automobila, no, očito nije urodilo plodom. Drniš nema pauk službu, niti naplatu parkinga, iako ima popriličan broj ocrtanih parkirališnih mjesta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook