Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno, večeras u 22.20

Tragedija ili komedija? A što nas još sve čeka…

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skakutanje, pjevanje u falšu, puzanje na koljenima ili padanje u čarapama - samo su neki od veselih trenutaka političkih kampanja. Nova počinje za nekoliko dana, pa je pravo vrijeme da se pitamo - koje hrabre poteze ovoga puta možemo očekivati od naših političara?

Kako znamo da je kampanja počela i prije službenog datuma? Članovi stranaka njišu se u stranu dok se drže za ruke, predsjednica stranke sjedi na drvenom konjiću, u Sabor se dolazi u narodnim nošnjama.

Pročitajte i ovo Provjereno: Matej Pešut i Danka Derifaj, reporterka Provjerenog Javno je (ne)bitno "Ravnatelj na službenom putu": Reporterka Provjerenog razotkrila bezočnu laž Provjereno - osuđeni pedofil na slobodi - 5 čak se bio i zaposlio Umjesto iza rešetaka, osuđeni pedofil živio slobodno i opet ponovio kazneno djelo - Provjereno donosi priču o višestruko osuđenom silovatelju maloljetnika

'Te kampanje kod nas, ali ne samo kod nas, izgledaju kao veliki karnevali. Vi ne šaljete neku političku poruku i neke političke ideje, vi ne mobilizirate ljude ničim osim pukim optimizmom', komentira politolog Tihomir Cipek. A političari kao da su u zadnje vrijeme spremni na sve, pa smo svjedoci i njihovih plesnih sposobnosti.

'Vidite da Jadranka Kosor okolo pleše kao navijena. Premijeri ne plešu ukoliko nije u pitanju predizborna kampanja, osobito u situaciji u kojoj se nalazi Hrvatska', smatra novinar Ladislav Tomičić.

Ekipa magazina Provjereno podsjetit će vas na najhrabrije, ali i najsmješnije trenutke političkih kampanja. Večeras u 22:20 u Provjerenom doznat ćete i što sve od političara još možemo očekivati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene