Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Kolona 'samo' kilometar

Subota počela manjim gužvama na graničnim prijelazima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Bregana gdje se čeka do pola sata, a na ulazak autobusa do sat i pol. Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bajakovo, a kolona je oko jedan kilometar, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Gužva je na graničnim prijelazima u subotu ujutro manja nego predhodnih dana.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Bivši stranački kolege Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko mafije do pokojne babe Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Hrvatski premijer Andrej Plenković u petak je rekao kako je apelirao da se slovenska policija vrati na dosadašnji režim ciljane kontrole putnika i da je slovenski premijer Miro Cerar pokazao za to razumijevanje, zbog velikih gužvi na graničnim prijelazima predhodnih dana.

"Moj apel je bio vrlo jasan - da i slovenska policije prijeđe sa sustavne na ciljane kontrole, što bi bio povratak na dosadašnji režim prelaska granice i rezultiralo manjim gužvama i čekanjima na graničnim prijelazima", izjavio je Plenković upitan za gužve na slovenskoj granici uoči uskrsnih blagdana.

Dodao je da je sa slovenskim premijerom Cerarom u svakodnevnom kontaktu, te da je on pokazao razumijevanje vezano uz neodrživost sustavne kontrole prelaska granice, pogotovo uoči uskrsnih blagdana i početka turističke sezone. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene