Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Liječnica i medicinski tehničar uskočili su u gliser i po olujnom nevremenu, zajedno s vozačem, prevezli s Brača u Split ženu koja je bila u teškom zdravstvenom stanju.


Zbog jake olujne bure helikopter nije mogao s Brača u Split prevesti ženu koja je pretrpjela srčani udar. Srećom, u pomoć su priskočili vozač glisera Ante Dobronić, doktorica Divna Leskur, te medicinski tehničar Darko Bakić koji ni sekunde nisu dvojili treba li po ovom olujnom nevremenu sjesti u gliser.

VIDEO Bura u Rijeci digla krov osnovne škole, učenici evakuirani; kod Splita prevrnuto teretno vozilo, otoci odsječeni od Hrvatske

Vezani članci Parasailing Usred avanture im puknuo kabel, sve su uspjeli snimiti kamerom Ilustracija Više od godinu dana nakon tragedije: Podignuta optužnica protiv 27-godišnjaka koji je gliserom usmrtio mladu Austrijanku

Žena je bila u teškom stanju, doživjela je infarkt i znao sam da ako je ne da će umrijeti. Zato nije bilo dileme, krenuli smo u borbu s valovima, od Supetra do Splita nam je trebalo oko 35 minuta. Drago mi je da čujem da je gospođa sada stabilno', rekao je Dobronić za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook