Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele uložiti u proširenje

Josipović: Veliki investitori zainteresirani za Podravku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović prilikom posjeta Podravci rekao je da su za tu kompanju zainteresirani ozbiljni investitori.

Predsjednik je otkrio da se radi o predstavnicima velikih fondova koji posluju u Europi i Americi. 'Imao sam u uredu ozbiljne investitore koji su rekli da ne žele kupiti Podravku, već uložiti u proširenje njezinoga asortimana i proizvodnju', rekao je predsjednik nakon posjeta koprivničkoj tvrtki.

Pročitajte i ovo Naplatne kućice Zagreb - Lučko Slovačko-češki investitori Stiže novi način naplate cestarine: Kućice odlaze u povijest, objavljeni detalji Andrej Plenković i ministri Izbori su sve bliže Plenković otvorio tvornicu tjestenine, poveo i ministre: ''Svatko tko želi raditi, može naći posao''

Predsjednik je napomenuo da koprivnička tvrtka, doduše, nije jedina za koju su ti investitori iskazali zanimanje, ali bila je, kako kaže, jedna od važnijih o kojima smo govorili.

Na pitanje smatra li da država trebala prodati svoj vlasnički udio od 26 posto u Podravku, Josipović nije želio odgovoriti. Rekao je tek da je to posao Vlade.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene