Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrh SDP iskoristio je izbornu konvenciju Ličko-senjske županije za orkestrirani napad na vlast HDZ-a.


Na konvenciju su došli Željko Jovanović, potpredsjednik SDP Zlatko Komadina, saborski zastupnici Ingrid Antičević Marinović i Luka Denona koji su istaknuli da će u kotaču koji se okreće prema pobjedi SDP i preuzimanju vlasti udio dati i SDP-ovci u Ličko-senjskoj županiji koje HDZ tretira kao nigdje drugdje građanima drugog reda.

Vezani članci Slika nije dostupna Mirenje u Saboru: Moramo razbiti famu o Hrvatima koji se samo tuže Slika nije dostupna Antičević Marinović: Premijerka nema loš imidž

'Uskoro će doći vrijeme kada se predsjednik Ivo Josipović dati mandat za sastavljanje nove hrvatske vlade Zoranu Milanoviću. Što prije HDZ ode s vlasti Hrvatska će se spasiti', rekao je Jovanović kako prenosi Slobodna Dalmacija.

'Kosor mi izgleda kao svjedok pokajnik'

'HDZ vodi zemlju od blagostanja preko banane do bankrota u brodolom koji će biti sličan kao u Grčkoj. Sramotno je da Jadranka Kosor dobiva nagrade za borbu protiv korupcije, ona je to kozmetički radi nakon odlaska Ive Sanadera zbog europskih batina i unutar stranački sukoba. Kosor mi izgleda kao svjedok pokajnik', dodao je Željko Jovanović koji je dolazeći u Gospić primijetio uz cestu table HDZ i pitao se jesu li ih platili. Ingrid Antičević Marinović rekla je da je SDP odgovorna oproba, pa će biti i odgovorna Vlast.

HDZ je iz domoljubne stranke postao koristoljubna i u usput su nas doveli do smog ruba provalije, izjavila je Ingrid Antičević Marinović koja je u punim hotelu SDP-ovca primijetila da u Ličko-senjskoj županiji nestaje straha. Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, rekao je da je Hrvatskoj nužan veliki gospodarski zaokret, dodao da još puno toga treba hitno napraviti, a najviše promjenu monetarne politike.