Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previranja

GOGO donio odluku da se Miroslav Šimić povlači iz Mosta, on to odbio: 'Uz Petrova sam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni odbor Građanske opcije grada Osijeka sinoć je odlučio kako se Miroslav Šimić povlači iz Nacionalnog vijeća Mosta, no Šimić se s tom odlukom ne slaže.

Građanska opcija grada Osijeka objavila je na Facebooku kako Miroslav Šimić nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim političkim strankama. Međutim, Šimić kaže da ostaje uz Božu Petrova.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 tragedija u Baltimoreu Šestorica radnika pala s mosta koji se urušio u rijeku: "Ne vjerujemo da ćemo ih pronaći žive" Nesreća u Baltimoreu Traje potraga za nestalima "Ovo je nezamisliva tragedija": Joe Biden najavio posjet Baltimoreu, a brod koji je izazvao rušenje mosta već je sudjelovao u jednoj nesreći

'Na sjednici Glavnog odbora Građanske opcije grada Osijeka danas navečer odlučeno je kako se Miroslav Šimić kao predstavnik GOGO povlači iz Nacionalnog vijeća Mosta, te da kao saborski zastupnik GOGO nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim političkim strankama i davanju podrške mandataru za predsjednika Hrvatske Vlade. Prema Statutu političke stranke GOGO odluka o izbornoj i postizbornoj suradnji sa drugim političkim strankama u isključivoj je nadležnosti Glavnog odbora stranke', stoji u objavi.

Ukoliko GOGO doista povuče Šimića iz Mosta, toj političkoj opciji ostaje 14 od ukupno 19 osvojenih zastupničkih mjesta. Od parlamentarnih izbora održanih 8. studenog, iz Mosta su se povukli Drago Prgomet, Irena Petrijevčanin Vuksanović, Gordana Rusak i Stipe Petrina.

 

Na sjednici Glavnog odbora Građanske opcije grada Osijeka danas navečer odlučeno je kako se Miroslav Šimić kao...

Posted by GOGO - Građanska Opcija Grada Osijeka on 21. prosinca 2015

 U telefonskom razgovoru za Novu TV, Šimić je kazao da neće poštovati ovu odluku GOGO-a, već će biti uz Most i Božu Petrova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene