Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glavni odbor Građanske opcije grada Osijeka sinoć je odlučio kako se Miroslav Šimić povlači iz Nacionalnog vijeća Mosta, no Šimić se s tom odlukom ne slaže.


Građanska opcija grada Osijeka objavila je na Facebooku kako Miroslav Šimić nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim političkim strankama. Međutim, Šimić kaže da ostaje uz Božu Petrova.

Vezani članci Katapult Katapultirao se u ponor i doživio neponovljiv trenutak pa ga podijelio sa svima Slika nije dostupna Miroslav Šimić otkrio koje je sve poslove radio te koliko je stranaka promijenio

'Na sjednici Glavnog odbora Građanske opcije grada Osijeka danas navečer odlučeno je kako se Miroslav Šimić kao predstavnik GOGO povlači iz Nacionalnog vijeća Mosta, te da kao saborski zastupnik GOGO nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim političkim strankama i davanju podrške mandataru za predsjednika Hrvatske Vlade. Prema Statutu političke stranke GOGO odluka o izbornoj i postizbornoj suradnji sa drugim političkim strankama u isključivoj je nadležnosti Glavnog odbora stranke', stoji u objavi.

Ukoliko GOGO doista povuče Šimića iz Mosta, toj političkoj opciji ostaje 14 od ukupno 19 osvojenih zastupničkih mjesta. Od parlamentarnih izbora održanih 8. studenog, iz Mosta su se povukli Drago Prgomet, Irena Petrijevčanin Vuksanović, Gordana Rusak i Stipe Petrina.

 

Na sjednici Glavnog odbora Građanske opcije grada Osijeka danas navečer odlučeno je kako se Miroslav Šimić kao...

Posted by GOGO - Građanska Opcija Grada Osijeka on 21. prosinca 2015

 U telefonskom razgovoru za Novu TV, Šimić je kazao da neće poštovati ovu odluku GOGO-a, već će biti uz Most i Božu Petrova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook