Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pomažu li vjera i molitva tamo gdje i medicina digne ruke?


Ekipa Provjerenog razgovarala je s osobama koje tvrde - vjera i molitva su nas izliječili! Franjo i Kay čuli su ono što - nisu htjeli. Ni očekivali. Dijagnozu protiv koje se nisu mogli boriti lijekovima, terapijama, operacijama. Dijagnozu koja ih je stavila pred gotov čin.

Vezani članci Prosvjed učitelja osnovnih i srednjih škola (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kako smo došli do toga da su nam učitelji postali babaroge? "Ako se otkida, uvijek se otkida od nas! Smeta nas ta nepravda" Zemljište na koje se uknjižio poduzetnik Srećko Mihaljević (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pored svih dokaza ne mogu doći do pravde: "Crvenim se zbog države koja štiti onoga tko je to napravio"

''Najprije su me dobro našopali pilulama, injekcijama da to mogu podnijeti. Vidjela sam na njegovim očima da nešto nije u redu. Rekao mi je da imam rak. To je bio užas, takva bol, takva patnja, i nisu više ništa mogli napraviti nego su me pustili. A neka ode kući i u miru umre", ispričala im je Kay Đuraković.

Franji su liječnici dijagnosticirali multipla sklerozu. Bolest koja napada središnji živčani sustav. Na njegovom primjeru gubitka vida, učili su i studenti. Profesor im je pokazivao oštećeno područje njegova oka.

''I on je rekao, kolege studenti, ovo što je plavo, to je mrtvo, to više nikada neće raditi. Ja mogu reći da je to proradilo. Kao da nikad nije bilo prisutno. Vidim normalno, vozim normalno, funkcioniram normalno", rekao im je Franjo Bošković.

Na vlastitom primjeru ozdravljenja, tvrde kako su spoznali snagu i moć molitve i vjere. A ima li znanost objašnjenje za čudesna ozdravljenja, pogledajte večeras u Provjerenom
u 21:40!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.