Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je kladionica, uz uobičajenu ponudu nogometa, tenisa, rukometa i dr, svoju ponudu proširila i na političke sfere.


Svi stariji od 18godina danas su se neko vrijeme mogli godina mogu kladiti i na izbore u HDZ-u, točnije, mogli su pogađati tko će postati novi šef Hrvatske demokratske zajednice. No kako saznajemo, danas poslijepodne je uslijedio poziv iz Porezne nakon kojeg su morali iz ponude izbaciti utrku za šefa HDZ-a.

Vezani članci Viktor Šimunić Viktor Šimunić: "Predsjednik lokalnog HDZ-a nam je poručio - 'Sa smećem ne želim imati posla..'" Predsjednik Milanović pao s oklopnog vozila HDZ udario po Milanoviću, podsjetio na njegov pad: "'Prekaljeni ratnik' ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima"

Inače, gledajući koeficijente, najveće izglede za preuzimanje kormila HDZ-a dali su Tomislavu Karamarku s koeficijentom 1.90. Na drugom je mjestu bila Jadranka Kosor s koeficijentom 3.00. Iza nje nalazio se Milan Kujundžić s koeficijentom od 3.20. Na predzadnjem je mjestu bio Darko Milinović s koeficijentom od 4.50, a najmanje šanse za pobjedu po ovoj kladionici je imao Domagoj Milošević, s koeficjentom od 20.0.

>> Kosor u Vukovaru: Tek sad vidim tko je kakav u HDZ-u

Klađenje je bilo moguće i na rezultate u drugom krugu. I tamo je najveću prednost imao Tomislav Karamarko.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.