Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olupina potonula 30 metara

Pogledajte grafičku simulaciju nesreće u kojoj je poginuo jedan, a nestao drugi pilot

Vojni helikopter Kiowa srušio se iz zasad nepoznatih razloga danas ujutro u more između otoka Zlarina i Zablaća. Ribari su u moru pronašli tijelo jednog pilota, a cijeli dan se intenzivno traga za njegovim nestalim kolegom.

Vojni helikopter poletio je iz baze u Zemuniku oko 10 sati i 30 minuta u paru s drugom letjelicom prema splitskoj Lori. Nesreća se dogodila između Zablaća i otoka Zlarina samo pola sata nakon polijetanja.

Pročitajte i ovo Helikopter MORH prevozili pacijenta Vojni helikopter iznad Poljuda za vrijeme utakmice Hajduka: MORH objavio kako su kaznili posadu Slika nije dostupna U suradnji s HGSS-om Helikopterom HRZ-a spašene dvije osobe kod Omiša i na Pelješcu, prevezli ih u splitsku bolnicu

Dva Kiowa helikoptera letjela su na visini od oko 200-tinjak metara od mora i nedaleko od same obale zlarinskog kanala.

Upravo na tom mjestu jedna vojna letjelica, iz još neobjašnjenih razloga, srušila se u more. Druga je ostala u zraku, pokušavajući na sve načine dozvati u pomoć.

Prije samog pada, niti jedan član posade nije signalizirao problem. Srušeni helikopter, prema posljednjim službenim podacima, nalazi se na dubini od oko 30 metara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene