Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našao novi posao

Ivo Sanader postao savjetnik kanadske milijunašice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader pronašao je novi posao i postao savjetnik Louise Blouin, kanadske milijunašice, tvrdi Večernji list.

Louise Blouin vlasnica je multimilijunskog londonskog umjetničkog instituta te brojnih magazina, a imovina joj se procjenjuje na 260 milijuna funti. Ujedno je i predsjednica Zaklade koja organizira Globalni summit kreativnog razvoja u New Yorku, piše taj dnevni list.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Odbacio sučeljavanje Plenković otkrio koliko je donirao HDZ-ovoj kampanji pa opleo po Milanoviću: "Svakog dana se budi i lupeta sa svojim primitivizmom" Slika nije dostupna Zadiranje u privatni život Sanader tužbom na hrvatske medije?

Prema pisanju Večernjeg lista informaciju je potvrdila sama milijunašica koja je nakon nedavnog Sanaderovog dolaska u upravu Zaklade zaključila kako bivši hrvatski premijer, koji je iznio nekoliko korisnih savjeta, zaslužuje komercijalni ugovor.

U ulozi savjetnika Sanader će, tvrdi Večernji list, raditi na proširenju njezina poslovnog carstva po Europi i svijetu i jačanju ugleda Zaklade Louise Blouin. Na koje je vremensko razdoblje potpisan ugovor nije poznato, kao ni kolike će novčane naknade primati Sanader za novi posao. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene