Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši premijer Ivo Sanader pronašao je novi posao i postao savjetnik Louise Blouin, kanadske milijunašice, tvrdi Večernji list.


Louise Blouin vlasnica je multimilijunskog londonskog umjetničkog instituta te brojnih magazina, a imovina joj se procjenjuje na 260 milijuna funti. Ujedno je i predsjednica Zaklade koja organizira Globalni summit kreativnog razvoja u New Yorku, piše taj dnevni list.

Vezani članci Kino Europa (Foto: Pixsell,Davor Puklavec) ''Kino Europa je za sve nas oduvijek bilo prestižno, ugledno kino. Uvjeren sam da će se naći najbolje rješenje'' Slika nije dostupna Sanader tužbom na hrvatske medije?

Prema pisanju Večernjeg lista informaciju je potvrdila sama milijunašica koja je nakon nedavnog Sanaderovog dolaska u upravu Zaklade zaključila kako bivši hrvatski premijer, koji je iznio nekoliko korisnih savjeta, zaslužuje komercijalni ugovor.

U ulozi savjetnika Sanader će, tvrdi Večernji list, raditi na proširenju njezina poslovnog carstva po Europi i svijetu i jačanju ugleda Zaklade Louise Blouin. Na koje je vremensko razdoblje potpisan ugovor nije poznato, kao ni kolike će novčane naknade primati Sanader za novi posao.