Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministrica na tapeti

Todorić ponovno putem bloga napao ministricu Dalić, dao i novo ime Lex Agrokoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić se javio novom objavom na blogu.

Ivica Todorić osvrnuo se na potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić odgovara na pitanja Josipe Krajinović (Foto: Dnevnik.hr) POTVRDIO JELENIĆ Produljena istraga u slučaju Agrokor, okončat će se u svibnju 2019. Ivica Todorić u intervjuu na Dnevniku Nove TV, arhiva (Foto: Dnevnik.hr) ''ozbiljne optužbe za prijevaru'' Sud u Londonu odlučio: Ivica Todorić bit će izručen Hrvatskoj: ''Malo sam razočaran, ali idem dalje u fight''

''Potpredsjednica Vlade ne prestaje s optužbama i potpuno neprimjerenim riječnikom pokušava skrenuti pozornost s neviđene pljačke koju u Agrokoru provode ljudi koji su autori Lex Agrokora. I u tome, kaže, nema ništa misteriozno. Pa kad je tako, neka konačno objavi imena autora toga neustavnoga zakona. Ministrica ih jako dobro zna, a i kaže kako je sama nadgledala cijeli proces i koordinirala pisanje zakona. Ti isti koordinirani autori, nemisteriozno danas primaju izdašne savjetničke honorare koje odobrava upravo ministrica Dalić!

Možda je ispravnije i sam neustavni zakon stoga zvati Lex Autor! Pola milijarde kuna za savjetničke usluge, Ramljak je i proširio s prijatelja i kumova, svoje vlastite tvrtke, i na tvrtku splitskih prijatelja u kojoj radi njegova bivša supruga! S obzirom da nije plaćao alimentaciju, angažiranjem tvrtke Heros d.o.o. iz Splita u vlasništvu svog bliskog prijatelja u kojoj mu je zaposlena bivša supruga, i taj će osobni problem riješiti tuđim novcem iz Agrokora koji je otet neustavnim Lexom. I to je odobrila gospođa Dalić. Toliko o tome da nema nikakve misterioznosti u cijelom procesu gospođo Dalić!'', napisao je na blogu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene