Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške optužbe

Puljak o napadu na Ivoševića: "Sačekušu su napravili policajci u dogovoru s kriminalcima"

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak rekao je da su u organiziranju napada na njegova zamjenika Bojana Ivoševića sudjelovali i policajci.

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak na konferenciji za medije rekao je da je došao do informacija da su u sačekuši ispred kuće zamjenika Bojana Ivoševića, u kojoj su dvojica muškaraca početkom veljače nasrnula na njega, sudjelovali i policajci koji su bili u dosluhu s kriminalcima.

"Određeni ljudi prije nekoliko mjeseci ispred doma zamjenika Bojana Ivoševića napravili su svojevrsnu sačekušu. Ishod je da je predmet završio na Državnom odvjetništvu i da je odbačen. Došli smo do saznanja da postoje ozbiljne indicije da su pojedini policijski službenici u dosluhu s kriminalnim miljeom i mislimo da je to ozbiljna situacija", ustvrdio je Ivošević te pozvao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da hitno reagira.

"Naša suradnja s policijom je dobra, ali ovi pojedinačni slučajevi moraju biti hitno sankcionirani", rekao je Puljak, nakon čega se o svemu oglasio Ivošević.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara?

"Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost da danas moram prijaviti policajca Stipu Bilobrka za sudjelovanje u sačekuši koja je organizirana 2. veljače. Nažalost, moguće je da je u to uključeno više policajaca, ali neka to utvrdi istraga koja će se morati dogoditi kako bi građani dobili odgovor čuva li policija službene osobe ili kriminalce", napomenuo je Ivošević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene