Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dozvola za svirku

POGLEDAJTE SNIMKU Puljak prekinuo zabavu na ulici i rastjerao svirače iz Portugala: "Samo sam ih pristojno zamolio"

Aktualno Galerija Portugalski svirači u Splitu - 2 Portugalski svirači u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Portugalski svirači u Splitu - 1 Portugalski svirači u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ivica Puljak Ivica Puljak Foto: DNEVNIK.hr +0 Zoran Đogaš Galerija 1/4 >>
Pjesmu uličnih svirača iz Portugala sinoć je u Splitu zaustavio osobno gradonačelnik Ivica Puljak, što je izazvalo zvižduke okupljenih.

Neobična situacija dogodila se sinoć u Splitu - gradonačelnik Ivica Puljak osobno je zaustavio pjesmu i veselje portugalskih uličnih svirača. Prvi čovjek Grada danas je objasnio da nije preuzeo ulogu komunalnog redara, već je reagirao na zamolbu drugog uličnog svirača, koji je za razliku od raspjevanih Portugalaca imao sve potrebne dozvole.

Komentare na ovu nesvakidašnju komunalnu akciju imali su i oporba i građani. "Otišao sam dolje do ove gospode, ja sam mislio da su Španjolci, na kraju se ispostavilo da su Portugalci. I samo sam ih pristojno zamolio da prestanu svirat jer za to nemaju dozvolu", rekao je Puljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna većina bez mosta Željko Domazet novi predsjednik Gradskog vijeća Splita

Na pitanje o tome je li to posao gradonačelnika, Puljak je odgovorio kako mora reagirati na neregularnosti. "Ma nije gledajte. Moj posao je kad se uoči nešto što nije pravilno ja moram reagirat, slično kao i kad studenta uhvatim u prepisivanju", rekao je.

Kandidat za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš također je komentirao gradonačelnikovu intervenciju. "Vrlo neobična situacija, ja bih volio da to malo drukčije izgleda, da grad bolje funkcionira, tako da službe obavljaju svoj posao", rekao je.


Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene