Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Karamarko je HDZ-ov predsjednik pa neka HDZ odluči o njemu, kaže Ivica Mišić (Most).


Kad je Božo Petrov u petak poslijepodne iznio stav da će Mostovi zastupnici glasati za opoziv pvog potpredsjednika Tomislava Karamarka, tada je kazao da će 12 njihovih zastupnika glasati za opoziv, a da su Ivica Mišić i Juro Martinović odlučili suprotno. I da stav Ivana Lovrinovića ne zna.

Vezani članci Slika nije dostupna Most se oglasio: Evo što očekuju od HDZ-a i premijera! Slika nije dostupna PREOKRET KOD JANDROKOVIĆA 'Treba preispitati zahtjev za opozivom premijera'

'Vrlo je teško reći što će se dogoditi s parlamentarnom većinom i s Vladom. Može se raspasti i to je čak najvjerojatnije. Ovo je zamućena voda i izlijetanje prije vremena. Ako poštujemo pravnu državu trebamo vjerovati u nju. Kad Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa obznani svoju odluku, onda bih ja mogao reći svoje mišljenje. Međutim, mi to sada preskačemo', kazao je za Ivica Mišić.

Karamarko je HDZ-ov predsjednik pa neka HDZ odluči o njemu, kaže Mišić i dodaje da je Petrov požurio, mlad je čovjek, ali teško je preko noći puno toga ispraviti.

'Treba reda u državi, ali teško je to postići odjednom. Bio bih najsretniji kad bih doživio pravnu državu za sve, ali to još nije moguće. A što će se u ovoj krizi dalje događati, to nitko ne zna', govori Mišić i kaže da će o podršci Karamarku odlučiti nakon što institucije kažu svoje.

Rekao je i da ne dolazi u obzir da on, Martinović i Lovrinović uđu u klub stranke Milana Bandića, već da razmišljaju o osnivanju vlastitoga.

'Loše je što su 'odletili' Prgomet, Irena (Vuksanović Petrijevčanin) i Gordana (Rusak). Lovrinović i Martinović nisu nigdje prošli. To su sve kvalitetni ljudi. Pitam se zašto je sve visokoobrazovane ljude Božo potjerao?', rekao je Mišić za Novi list.